Creare Site în Moldova

Un site nu ar trebui doar să fie frumos aranjat, el trebuie să atragă și să mențină utilizatorul, precum și să-i comunice mesaje despre brand, cît și de ai aduce la cunoștință informații despre produs sau serviciul prestat.

"Lipsa unui web site al companiei, duce la pierdearea a circa 60% din potențialii clienți, din motiv că nu sunteți prezent pe online."

STEVE JOBS

Orice tip de afacere trebuie să fie prezentă online. Motivul principal ar fi că potențialul client se așteaptă la existența acesteia și dacă nu te găsește online, atunci el găsește concurenții tăi. Un alt motiv ar fi - cea mai bună modalitate de a-ți mări piața de desfacere. Noi putem veni cu idei inovative pentru a-ți face cunoscut domeniul de activitate. Printre beneficiile unui site creat de noi se numără flexibilitatea în alegererea proiectului, rapiditate, cost redus și altele precum:

Crestere vinzari
Cresterea Vînzărilor

70% din internauți caută în internet produsele sau serviciile de care au nevoie, asta înseamnă că datorită site-ului web îți mărești baza de clienți și vînzările.

Economisesti timp
Economisești Timp

Un avantaj este că economisești din timpul tău și lași lucrul pe seama profesioniștilor. De asemenea, econimisești și din timpul pentru publicitatea companiei sau a produsului/serviciului.

Preturi avantajoase
Prețuri Avantajoase

Lebo Projects îți pune la dispoziție diferite pachete promoționale, la prețuri pe măsură. Profită de ofertele noastre și convinge-te de profesionalismul de care dăm dovadă.

Prezenta online
Prezență Online

Odată ce ești prezent online, înseamnă că exiști! Datorită site-ului web poți atrage clienții fără a investi în aceasta timp și bani.

Deși sîntem o echipă tînără, ne bucurăm de o colaborare frumosă cu companii din diferite sfere de activitate, cum ar fi: turism, economie, construcție, artă, etc. Proiectele realizate de noi reprezintă o combinației dintre ideile echipei LEBO și sugestiile clienților noștri. Transpunerea exactă a dorințelor clientului în cod este scopul nostru. Echipa Lebo este gata de orice provocare și sîntem mîndri cînd primim feedback pozitiv din partea partenerilor noștri.

Incredere
Sporește încrederea în activitatea ta
Prezentarea performantei
Prezintă realizările companiei și alte informații utile clientului
Interactiune cu clienti
Îți oferă posibilitatea de a interacționa cu clientul ușor și rapid
Vinzari nonstop
Site-ul este managerul care vinde non-stop

Landing Page-ul este pagina pe care ajunge potențialul client în urma click-ului pe un link sau un baner publicitar. Landing Page-ul se aseamănă cu o carte de vizită online. Acesta conține informațiile de prezentare a companiei sau a produsului. Un astfel de proiect este binevenit companiilor care sînt la început de cale sau celor care vor să-și promoveze un produs. Noi vă propunem crearea unui Landing Page într-un timp scurt și la prețuri avantajoase. Avem nevoie de Landing Page din mai multe motive, cum ar fi:

promovare brand
Sporirea încrederii în produsul sau serviciul tău
promovare brand
Lansarea unui proiect nou
promovare brand
Mărirea vînzărilor
promovare brand
Mărirea bazei de clienți potențiali

Magazinul online este cea mai eficientă formă de vînzare a produselor. Posibilitatea de a cumpăra produsul fără a pierde timpul pe căutarile infinite prin magazine, ci doar printr-un click, a ușurat foarte mult viața și activitatea oamenilor. Datorită magazinelor online agenții economici nu mai au nevoie de spații comerciale pentru a-și vinde produsul sau serviciul. Acum poți optimiza procesul de vînzări și cîștiga mai mult. Odată cu implementarea magazinelor online, economisești o parte din resursele care-ți sînt la dispoziție, precum: timpul, banii, personalul, etc. Cîteva dintre avantajele creării unui magazin online sînt:

piata de desfacere
Piață de desfacere vastă
Preluarea comenzilor non-stop
Preluarea comenzilor non-stop și automatizată
Reducerea resurselor de timp
Reducerea resurselor de timp, bani, personal
plății online
Posibilitatea alegerii și efectuării plății online
alege serviciul dorit
Sublime TEXT
HTML5
CSS
PHP
Laravel
mysql
Abonare, oferte marca LEBO

Dacă doriți să vă ținem la curent cu cele mai bune oferte, marca LEBO, lăsaţi-ne adresa dvs. de mail. Vă vom trimite informațiile esențiale, maximum două înștiințări pe lună, pentru a fi la zi cu noile oferte și cu noutățile care le avem de împărțit cu dvs.!