Dezvoltare Aplicații Mobile
"Informatica are tot atît de mult de-a face cu computerele pe cît are astronomia cu telescoapele."

Edsger W. Dijkstra

Dezvoltare aplicații Android și iOS

aplicatii android

Conform unor cercetări, dispozitivele mobile sunt cele mai folosite device-uri din viața de zi cu zi. De cîțiva ani, peste 50% din căutările pe internet au loc de pe o tabletă sau un dispozitiv mobil. Aplicații dezvoltate pentru toate dispozitivile care rulează sistemul Android.

aplicatii ios

Dezvoltăm aplicații native pe sistemul iOS, astfel încît utilizatorul să se bucure de cea mai bună experiență și să-și atingă țelurile. O singură dezvoltare optimizată și aplicația ta este gata pentru piața Android.

aplicatii mobile Ideea Ta

Ideea ta va fi tratată de noi ca o idee proprie: o dezvoltăm, o îmbunătățim constant și considerăm că lucrul nostru se finalizează doar cînd rezultatul ne depășește așteptările.

aplicatii mobile Procesul Nostru

Din experiența acumulată am realizat că un proiect necesită mai mult decît timp. Noi investim în ideea ta toate cunoștințele noastre în materie de UX, design grafic, dezvoltare, optimizare și marketing.

aplicatii mobile Produsul Final

Noi nu livrăm doar o aplicație mobilă - Noi livrăm o experiență. Iar tu vei avea mereu lîngă tine o echipă care te susține, prin mentenanța produsului, campaniile de marketing sau prin nouă idee pe care vrei să o faci “mobile ready”!