Reclama Facebook

Facebook Advertising sau Ads este una dintre cele mai eficiente metode de publicitate în cadrul rețelei de socializare Facebook. Aceasta presupune publicarea și promovarea paginii, postării sau site-ului tău și obținerea unui impact asupra utilizatorii Facebook.

"Dacă nu vrei să fi înlocuit de un calculator , nu te comporta ca un calculator."

STEVE JOBS

Publicitatea pe Facebook este o modalitate bună de a-ți crea o audiență mare pentru o pagină nouă și de a menține una existentă. Fără ajutorul reclamelor, o pagină nouă are puține șanse să devină populară în scurt timp. Datorită Facebook Ads obții în scurt timp audiența dorită și aceasta, la rîndul ei, la creșterea vizibilității mărcii tale. De ce să faci Promovare Facebook Ads:

Facebook_Ads

Facebook este rețeaua socială cu cei mai utilizată din lume și cu cel mai mare grad de interactivitate, deaceea e ușor să-ți extinzi piață.

Facebook_Ads

Numărul de utilizatori de Facebook din țara noastră se estimează la citeva milioane, adică aproximativ 50% din populație.

Facebook_Ads

Studiile arată că 50% dintre consumatori pun accent mai mult pe pagina de Facebook a unei companii decît pe website-ul acesteia.