Sisteme IMA în Moldova

Sistem IMA - Integrated Merchant Agent este utilizat de aplicațiile care au ca scop vînzările, adică acest sistem este adaptat site-urilor de comerț online. IMA asigură integrarea sistemului ECOMM 3D-Secure pentru prelucrarea tranzacțiilor din mediu online.

"Scopul calculelor este înţelegerea, nu numerele."

Richard Hamming

Specialiștii LEBO îți propun ajutorul lor, în cazul că folosești sistemul ECOMM 3D-Secure. Noi sîntem specializați în cîteva sfere a acestui sistem integru, precum: Transaction Reverse , Transaction Result și End of Business Day. Fiecare dintre aceste funcționalități necesită cunoștințe profunde în tranzacții și E-Commerce, de aceasta dau dovadă specialiștii noștri. IMA asigură efectuarea corectă și transparentă a tranzacțiilor într-un mediu online, adică magazine online sau alte sisteme care lucrează cu banii.

Transaction Result
Transaction Result

Presupune identificarea cererii pentru rezultatul tranzacției efectuate în mediul online.

Transaction Reverse
Transaction Reverse

Descrie cererea de refuz a tranzacției, adică cererea de întoarcere a banilor în mediul online.

End of Business Day
End of Business Day

Business-Day se încheie odată cu închiderea ultimului pachet pentru un vînzător anumit.

Gestionarea eficientă a resurselor
Evidența tranzacțiilor efectuate
Returnarea banilor rapid

Ai un sistem în mediul online care se ocupă cu comerțul și vrei ca acesta să funcționeze bine, adică fără pierderi și erori? Ai nevoie de un specialist bun în tranzacții și nu numai - noi sîntem Soluția! Contactează-ne în scurt timp, iar specialistii noștri te vor ajuta în rezolvarea problemelor legate de E-Commerce. Specialiștii LEBO dau dovadă de profesionalism și seriozitate în tot ce fac. Poți avea încredere în noi, îți vom oferi servicii de calitate și vei rămîne mulțumit.

alege serviciul dorit
Abonare, oferte marca LEBO

Dacă doriți să vă ținem la curent cu cele mai bune oferte, marca LEBO, lăsaţi-ne adresa dvs. de mail. Vă vom trimite informațiile esențiale, maximum două înștiințări pe lună, pentru a fi la zi cu noile oferte și cu noutățile care le avem de împărțit cu dvs.!