Optimizare SEO
"Este mai bine să dai greș încercînd ceva decît să excelezi în a nu face nimic; un diamant știrb este mai valoros decît o cărămidă perfectă."

ANONIM

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este procesul de optimizare a unui site pentru a obţine poziţii de top în Google, Bing si Yahoo. SEO on site reprezintă totalitatea acțiunilor de optimizare aduse paginii, design-ului, structurii, codului sursă precum și a conținutului.


Consultanță SEO

Noi te ajutam să definești obiectivele și dezvoltăm o strategie eficiență împreună cu tine. Este posibil să ai echipe interne de marketing, care au nevoie de sprijin și îndrumare, sau poate ai nevoie de noi pentru a ține locul întregii echipe de SEO.


CĂUTĂRI ORGANICE

Dezvoltarea și promovarea orientată a unui conținut cu adevărat relevant, care îndeplinește nevoile tale, prin crearea, îmbunătățirea și menținerea vizibilității afacerii tale în mediul online. Specialiștii noștri știu bine cum sa-ți promoveze afacerea.


Cuvinte Cheie

Cercetarea pieței și a cuvintelor cheie bine făcută, contribuie la stabilirea strategiei SEO și ne permite să găsim punctele oportune în cadrul pieței. Noi nu facem promisiuni de care nu ne putem ține, ci ne bazăm pe cercetări.


SEO Onsite

Noi analizăm structura site-ului, arhitectura internă și alte elemente cheie care sunt luate în considerare în algoritmii motoarelor de căutare pentru a oferi recomandări pentru îmbunătățirea structurii în funcție de cuvintele cheie alese.


OPTIMIZARE PAGINI

Conținutul site-ului tău devine ușor accesibil pentru motoarele de căutare. Echipa noastră este gata să propună cele mai bune soluții, care va impulsiona afacerea ta. Noi aducem site-ul tău la starea care respectă toate principiile motoarelor de căutare.


Link Building

Parte esențială a oricărei strategii SEO de succes, care va construi structura site-ului de adrese interne, care vor dirija cu cuvintele cheie în motoarele de căutare. O importanță deosebită o au și link-urile de pe alte site-uri și ce titluri trebuie să conțină ancorele.

Serviciul de Oprimizare SEO are un rol foarte important în căutările care se fac în motoarele de căutare, cum ar fi GOOGLE. O analiză și o cercetare bună a cuvintelor cheie, și deasemenea, implementarea în structura site-ului poate duce site-ul tău printre primele poziții în motorul de căutare, fără învestiții adiționale.

Localizarea pe primele poziții Poziționarea

Localizarea pe primele poziții ale motoarelor de căutare

Mărirea numărului de vizitatori Accesări

Mărirea numărului de vizitatori zilnici

Transformarea vizitatorului Conversie

Transformarea vizitatorului în client

Strategii de optimizare SEO

Indiferent de competiția online, te poți evidenția cu ajutorul unei strategii de marketing online, care implică crearea și implementarea unei campanii de optimizare SEO alături de specialiștii noștri, una dintre cele mai bune companii de promovare din Moldova. Printre strategile de optimizare interne se numără: cuvintele cheie, conținutul și codul, iar cele exterene: schimbul de link-uri cu alte site-uri, link-uri pe rețelele de socializare, panourile publicitare online.

Vrei să fii pe primele poziții în Google?

Soluția ideală este o campanie de optimizare SEO în Moldova, elaborarea unei strategii corecte oferindu-ți posibilitatea să obții vizibilitate maximă în fața potențialilor clienți. Cînd spunem vizibilitate maximă ne raportăm la prezența afacerii tale în primele 3 poziții ale rezultatelor căutărilor oferite de motoarele de căutare. 95% din utilizatorii internetului, în urma căutariilor, accesează primele 3 afișări și specialiștii noștri vor face ca site-ul tău să se localizeze în primele poziții.

Comandă acum serviciul de optimizare SEO la cel mai avantajos preț din Moldova. Beneficiază de cele mai calitative servicii cu LEBO project și fă-ți cunoscută afacerea!