Optimizare viteză site în Moldova

Optimizare viteză site este un serviciu care presupune imbunătățirea vitezei de acces a site-ului, optimizarea resurselor și reducerea timpului de raspuns a serverului.

"1 secundă întîrziere a vitezei paginii = 7% pierderi de conversii, 11% mai puține vizualizări de pagină, 16% scădere a satisfacției a clienților."

Viteza joacă un rol foarte important în productivitatea activității online. Chiar si specialiștii Google spun că site-urile cu o viteza bună de încărcare au o vizibilitate mult mai mare în motorul lor de căutare. Procesul de optimizare a vitezei presupune implementarea unor strategii și tehnici care măresc considerabil viteza de încarcare a site-ului.

Crestere vinzari
Cresterea Vînzărilor

Datorită satisfacției utilizatorului vor crește vînzările, fiindcă acesta nu va fi nevoit să astepte încarcarea paginii și Într-un final să renunțe și să părăsească pagina.

Economisesti timp
Viteză mare de acces

Odată ce accesezi un site, nu va trebui să pierzi timpul în așteptarea ca acesta să se încarce. Cele mai mari companii de vînzări au cheltuit sume colosale pentru mărirea vitezei..

Preturi avantajoase
Menținerea clienților

Atunci cînd clienții accesează site-ul tău și rămîn mulțumiți, este o reușită a companiei tale, fiindcă astfel tu îl păstrezi pentru mai mult timp.

Optimizarea vitezei site-ului presupune o serie de acțiuni asupra resurselor, cum ar fi; imaginile, conținutul contextual, fișiere și altele. Pașii reprezentați mai jos imbunătățesc considerabil viteza de încărcare a paginii web. Unul dintre factorii decisivi în viteza site-ului tău este alegerea unui hosting de calitate. Indiferent de tehnicile de optimizare pe care le aplicăm, hostingul poate influența negativ viteza de încărcare, deaceea în primul rînd alegem găzduire de calitate.

Optimizarea imaginilor
Optimizarea imaginilor
Comprimarea http
Comprimarea HTTP
Inlocuirea tabelelor
Înlocuirea tabelelor cu XHTML
Optimizarea și comprimarea css
Optimizarea și comprimarea css
Arhivarea fișierelor
Arhivarea fișierelor .js
Pagini cache
Implementarea paginilor de tip cache

Giganții vînzărilor online, precum Amazon sau Ebay, susțin ideea că viteza site-ului joacă un rol foarte important, deaceea ei au investit sume foarte mari în optimizarea vitezei. Aceasta se explică prin faptul că o secundă poate hotărî dacă clientul se întoarce la site-ul tău sau caută alt canal.

Satisfacerea clientului
Satisfacerea clientului
Obtinerea vizualizarilor
Obținerea vizualizărilor
Google Top
Localizarea în top pe Google

Pachetul de optimizare a vitezei site-ului include următoarele task-uri:

optimizare viteza
  • Optimizare imagini
  • Scalare imagini
  • Reducerea timpului de răspuns a serverului web
  • Eliminare render-blocking JS și CSS în content
  • Optimizare cod JS și CSS
  • Stabilirea unei limite de descarcare și salvare a resurselor din Heder HTTP

Nu ezita să soliciți un raport a vitezei site-ului tău, iar echipa LEBO va veni și cu soluțiile necesare. Sîntem o chipă tînără, dar cu experiență bogată în domeniul dat.