menu

Proiecte recente

Printre clienții noștri se numără ViTRA, Radio ZUM, ARGUS-S, Portofel și AERLUX. Lucrăm, de asemenea, cu întreprinderi mici și mijlocii.
Radio 911

Această aplicație este oficială și exclusiv pentru Radio 911 Chișinău, astfel ai posibilitatea să asculți muzica preferată direct din aplicație, în fundal nu doar prin browser. Radio 911 este un post de radio care oferă muzică din perioada 1990-2010 (douăzeci de ani de aur).

Vezi aplicațiile în magazinile digitale:
Argus B-Alarm

Argus B-Alarm transformă telefonul dvs. inteligent într-un dispozitiv care vă poate ajuta să vă informați compania Argus ca aveți probleme.

Vezi aplicațiile în magazinile digitale:
RadioZUM

Această aplicație este oficială și exclusiv pentru Radio ZUM Chișinău, astfel ai posibilitatea să asculți muzica preferată direct din aplicație, în fundal nu doar prin browser. Radio ZUM este un post de radio care oferă muzică de calitate, concursuri, știri interne și internaționale. Acest lucru se explică numai prin faptul că muzica difuzată la Radio ZUM este testată în timp, iubită și apreciată de ascultătorii postului de radio.

Vezi aplicațiile în magazinile digitale:
GulfCars

GulfCars este o platformă care oferă o experiență nouă în piața de închirieri de mașini, suntem o echipă dedicată care permite clienților noștri să acceseze întreaga flotă de închirieri de mașini în Emiratele Arabe Unite. Oferim clienților noștri posibilitatea de a închiria cele mai exclusive vehicule la cel mai mic preț pentru închirieri pe termen scurt și lung, fără stres. Garantează accesul la o gamă largă de servicii de închiriere de mașini de încredere, de la vehicule economice până la lux.

Vezi aplicațiile în magazinile digitale:
Portofel

Portofel este o aplicație mobile care te ajută să obții bani de buzunar simplu și rapid.

Vezi aplicațiile în magazinile digitale:

Dezvoltă propriul proiect